2015 - červenec Paříž - kouzelné město

03.07.2015 16:00

Paříž - kouzelné město

Francie - Paříž
 
 
 

Trasa

Notre Dame - Centre Pompidou - Louvre - Eiffelova věž - Champe Elysées - Montmartre - La Défense - Versailles - Remeš

Svozové trasy

A, E

1. den

Odjezd z ČR v odpoledních hodinách.

2. den

Ráno příjezd do Paříže, dopoledne prohlídka města (NOTRE DAME, Tuillerijské zahrady, náměstí Svornosti, CENTRE POMPIDOU, Královský palác), odpoledne volný program, večer ubytování.

3. den

Dopoledne okružní projížďka městem (Lucemburské zahrady, CHAMPS ELYSÉES), proslulé muzeum parfémů s možností výhodného nákupu, odpoledne prohlídka moderní čtvrti LA DÉFENSE, MONTMARTRE, Pigalle, Sacré Coeur, zastavení u Eiffelovy věže, fakultativní projížďka lodí po Seině, projížďka noční Paříží, návrat do hotelu.

4. den

Dopoledne výlet do VERSAILLES, odpoledne návštěva LOUVRU (v letních měsících obrácené pořadí), večer návrat do hotelu.

5. den

Dopoledne prohlídka Latinské čtvrti a čtvrti Saint Germain, odpoledne volný program s doporučením dalších zajímavostí, v podvečerních hodinách odjezd, zastávka v REMEŠI (exteriér katedrály).

6. den

Příjezd do ČR v dopoledních hodinách.

Cena zahrnuje

dopravu lux. autobusem, 3× ubytování v hotelu ve 2lůžkových pokojích s příslušenstvím, 3× snídani, exkurzi s výkladem v muzeu parfémů, základní vybavení orientačním plánem Paříže, služby průvodce, pojištění CK.

Cena nezahrnuje

pojištění storna a LV, vstupy do navštívených objektů – doporučená částka cca 80 €

Ubytování

Ubytování je zajištěno v hotelu kat.**, 2lůžk.pokoje s vlastním příslušenstvím (WC a vana), pokoje jsou vybaveny BTV a minibarem. Možnost ubytování 3. osoby na přistýlce bez slevy. Kontinentální snídaně přímo v hotelu.

Zdrojový text : https://www.travelclubck.cz/poznavaci-zajezdy-francie/pariz-kouzelne-mesto-3/

Zpět